pastornsprognoser.blogg.se

En innebandyblogg där jag kan delge mina tankar om säsongen 2015/2016 i innebandylaget IK Standard.

Derbydags!

Publicerad 2015-10-24 23:32:00 i Allmänt,

Nu är det äntligen dags för säsongens första derby mot Torshälla IBK söndagen den 25:e oktober 19:00 i Ellfolk Arena. Det är sådana här matcher man går o längtar efter mest av allt under säsong och derby är alltid ett derby vilket innebär att det blir extra prestige och krig ute på plan. 
Det kommer onekligen bli ett hett derbyt då Torshälla IBK värvat från våran trupp inför den här säsongen vilket har gett oss tändvätska, för vem vill inte trycka till personer lite extra som fått den skamfulla titeln "Judas" ?
Torshälla IBK tillhör inte sammarbetet med stans övriga lag gör vilket gör det ännu mer förbjudet att göra sådana övergångar, en liknelse är övergångar från Djurgården till AIK eller vice versa, fansen vill spotta på sådana människor med all rätt i mitt tycke, ingen gillar förräderi & svek men nog om det nu innan det går överstyr.Det kommer att vara krig på söndag och jag har på känn att vi vinner i slutändan och att Rasmus Feingold blir den avgörande faktorn till vår favör, jag tippar 3-8.
"Bättre öppen kritik än dold kärlek. Vännens örfil är ärligt menad, fiendens kyssar vill bedra."

Som jag nämnt tidigare är vi bottentippade i serien men jag läste precis i innebandymagazinet att de har skrivit om oss igen att vi vill nå högre höjder än jumboplacering efter att vi fått sju poäng på tre matcher. Det är kul att de uppmärksammat oss men vi är fortfarande underdogs och kommer motbevisa alla i år det är jag helt övertygad om och på söndag ska vi kämpa för tre nya poäng, vi är ett gäng krigare i IK Standard och spelar innebandy med klubbhjärta till skillnad från många andra samtidigt har vi inte fått någon hybris som verkar härja vilt hos andra föreningar i stan. 

"Övermod har skam i släptåg, vishet finns hos de saktmodiga"

Nu blir det att samla krafterna, meditera lite, koppla av och sedan sova så att man är maxtaggad till derbyt.
Ska försöka ta mig till Nyfors match imorgon och stötta de till tre nya poäng men lär antagligen bara hinna se två perioder innan vi har våran samling. 

Adios amigos 




Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela